Clicky

Is uw website klaar voor de culturele hoofdstad 2018 in Leeuwarden-Friesland?

Is uw website klaar voor de culturele hoofdstad 2018 in Leeuwarden-Friesland?

Culturele hoofdstad?

Ja! Sinds 1985 kiest Europa jaarlijks een culturele hoofdstad, een stad die zich extra inzet rond een cultureel project en zo op een positieve manier opvalt. In het verleden mochten onder andere Brussel, Rotterdam en Liverpool zich voor een jaar culturele hoofdstad noemen. In 2018 valt de eer aan Leeuwarden-Friesland. Dat betekent dat deze bruisende stad zich dat jaar extra zal bewijzen met een hele rits aan culturele activiteiten om het leven in Leeuwarden-Friesland te vieren. De evenementen zullen niet alleen plaatsvinden in het historisch centrum, maar ook in het ruige landschap dat zo typerend is voor Friesland.

Opvallen mag!

Dat een culturele hoofdstad heel wat aandacht krijgt, hoeft niet te verwonderen. Het goedgevulde programma met tal van culturele evenementen en activiteiten brengt elk jaar heel wat toeristen op de been. Daarnaast zal Leeuwarden in 2018 ook op heel wat persaandacht kunnen rekenen, en dat zowel nationaal als internationaal. En daar kunt ook u als ondernemer een graantje van meepikken. Zo kunt u in 2018 extra inzetten op een online aanwezigheid met een verwijzing naar de Leeuwarden als culturele hoofdstad, zodat klanten en media de weg weten te vinden naar uw onderneming. Met enkele aanpassingen hebt u in geen tijd een website of webshop die helemaal past in het thema culturele hoofdstad, en kunt u rekenen op extra bezoekers.

1000-en-1 mogelijkheden voor uw website of webshop

Er zijn heel wat manieren om verwijzingen naar de culturele hoofdstad Leeuwarden-Friesland in uw website of webshop aan te brengen. Met een kalender kunnen bezoekers opvolgen waar en wanneer er activiteiten plaatsvinden. Door uw website een make-over te geven met enkele aangepaste afbeeldingen, krijgt ie zo een “culturele hoofdstad” sausje. Ook links of verwijzingen naar de officiële website van Leeuwarden zijn eenvoudige manieren om uw website een boost te geven. Wil u uw klanten graag wat meer informatie geven? Met enkele blogberichten of een sectie Nieuws kunnen bezoekers meteen zelf nagaan wat er te gebeuren valt in Leeuwarden.

Wij staan u graag bij

De unieke uitstraling van uw bedrijf ziet u graag gereflecteerd in uw website of webshop. Wij weten als geen ander hoe we uw ideeën kunnen omzetten naar een functionele website met verwijzingen naar de culturele hoofdstad. Van afbeeldingen tot blogartikels of lay-out, we denken graag mee over de mogelijkheden. Ga voor een website die helemaal up-to-date is voor het jaar van de culturele hoofdstad, en stap mee in dit Europese succesverhaal!

12 augustus 2017|Categorieën: Friesland, Leeuwarden|0 Reacties

Geef een reactie