Google Adwords uitbesteden

Google Adwords uitbesteden

Google Adwords uitbesteden

Slimme keuze.

Meer klanten, meer omzet!

Bovenin bij de zoekresultaten van Google verschijnen? Met onze Google Adwords campagnes regelen we het voor je. Laat je Google Adwords campagnes uitbesteden, ontvang meer bezoekers en genereer meer omzet. Je kunt natuurlijk in een lokale krant of met een huis-aan-huis folder gaan adverteren. Maar bereik je daarmee wel de juiste doelgroep? Een optimale manier om meer klanten te genereren is het gebruik van reclame- en advertentieplatform Google Adwords. Mensen zoeken online in jouw regio en jouw bedrijf of organisatie verschijnt direct bovenaan in de zoekresultaten. Je kunt voor een betaalbaar bedrag Adwords laten uitbesteden, probeer het eens 3 maanden uit!

Specifiek in jouw regio of gebied – Wij richten ons op jouw doelgroep

Heb je een bedrijf of organisatie gericht op jongeren of juist alleen gericht op de leeftijden 40 – 60 jaar? Natuurlijk investeer je dan liever minder of geen geld in de ene doelgroep, dan in de andere doelgroep. Liever alleen in de mobiele of desktop zoekresultaten verschijnen? Dan richten we ons specifiek hier op. Met onze Google Adwords campagnes richten we ons specifiek op de doelgroep van jouw bedrijf of organisatie, de rest sluiten we uit.

Inzicht met behulp van rapportages

Transparantie, dat is een van de punten waar we ons op alle vlakken op willen onderscheiden. Daar waar andere webdesignbureaus vaak geen rapportages of analyses laten zien, bieden wij de mogelijkheid om je van rapportages te voorzien.

Wij zijn wél officieel gecertificeerd door Google

Om de beste Adwords campagnes uit te voeren en op te zetten moeten onze experts ieder jaar opnieuw examens afleggen. Vraag gerust naar onze certificering, we laten het je graag zien.

 • Betaalbare pakketten
 • Doorlooptijd slechts 3 maanden
 • Zeer effectief voor bedrijven & organisaties

Google Adwords pakket

Afgestemd op je onderneming

Google Ads pakket

Per maand: €In overlegEven proberen!
 • Maandelijks advertentietegoed in overleg
 • Maandelijks beheervergoeding in overleg
 • Advertenties
 • Zoekwoorden
 • Lokaal / Regionaal / Landelijk dekkingsgebied
 • Minimaal 3 maanden looptijd

..daarnaast regelen wij analyse, onderzoek en het opzetten van je Google Ads campagne.

In 4 stappen een succesvolle Google Adwords campagne

1 Offerte aanvragen
Neem contact met ons op door middel van het offerte aanvraagformulier of contactformulier. Natuurlijk kun je ons ook even snel bellen op 085 060 6880.

2 Wensen bespreken
We bespreken de wensen voor je Google Adwords campagne en maken een plan voor jouw bedrijf of organisatie.

3 Opzetten Campagne
Wij zetten de gehele campagne voor je op. We voeren een zoekwoordanalyse uit, stellen de juiste advertentiegroep vast en maken optimale advertenties om jouw doelen te bereiken.

4 Monitoren & Rapportages bijhouden
Je campagne is live. Conversies en behaalde doelen zijn door ons en door jouw in te zien. Op basis van alle data die je campagne genereert sturen we continue bij, dit zorgt er voor dat je advertentietegoed zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

Voordelen van Google Adwords

 • Snel resultaat
 • Specifiek voor bedrijven
 • Effectief je doelgroep bereiken
 • Campagnes opgezet door onze experts
 • Elk moment opzegbaar na 3 maanden
(4.5 o.b.v. 43 beoordelingen)

Veel gestelde vragen

Kan ik de campagnes met een eigen account inzien?

Je e-mailadres wordt gekoppeld aan ons Google Adwords account om je te voorzien van rapportages van je campagne. Zo kun je op je gemak statistieken van je campagne in zien. Je hoeft dus niet zelf in te loggen en zaken te regelen via het Google Adwords dashboard.

Kan ik met speciale extensies in Google komen te staan?

Ja, dat is mogelijk. Wij selecteren in overleg de beste Adwords extensies voor je bedrijf of organisatie. Dit kunnen locatie-, highlight-, oproep-, bericht-, sitelink-, website-informatie-, prijs- of app extensies zijn.

Welke rapportages ontvang ik via de mail?

Je ontvangt dezelfde rapportages die je via je eigen account ook had kunnen inzien. Waaronder de campagne, succesvolle zoekwoorden, advertenties, aantal klikken en conversies.

Kan ik een Google Adwords pakket ook uitproberen?

Je kunt al voor 3 maanden onze Adwords pakketten uitproberen. Ben je vervolgens tevreden? Dan kunnen we het doorzetten of we zetten je campagnes over een aantal maanden weer in.

Kan ik specifieke conversies en doelen bijhouden?

Dat is, afhankelijk van de opzet van je website, mogelijk. Heb je een website of webshop bij ons aangeschaft? Dan is dit altijd mogelijk. Is je doel om een product of dienst te verkopen of om bezoekers een (contact)formulier in te laten vullen? Dan kun je in ons dashboard eenvoudig bijhouden hoe veel 1 conversie voor jouw bedrijf of organisatie heeft gekost, ten opzichte van de advertentiekosten. We doen er alles aan om jouw Return Of Investment (ROI) te verhogen.

Kom ik bovenaan in Google te staan?

Ja, wij zorgen ervoor dat je bedrijf of organisatie de hoogste mogelijk posities verovert tegen de beste biedingen. Google Adwords werkt met biedingen en kwaliteitsscores voor advertenties; hoe hoger de kwaliteitsscore voor je advertentie in combinatie met het zoekwoord, hoe hoger je bedrijf of organisatie in de zoekresultaten komt te staan. Je krijgt altijd een uitgelichte plek in de zoekresultaten.

Wat onze klanten zeggen

“Wabblo is een serieuze professionele partij die goed en effectief meedenkt. Dit resulteert in een website die niet alleen qua lay-out passend is, maar ook qua techniek. Ik kan de samenwerking met Wabblo dan ook echt aanraden.”

Lionell Emanuelson Het Beleggen

“Wabblo heeft voor mij een persoonlijke website gerealiseerd die makkelijk zelf te beheren is. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de ontwikkelingsfase van de website hebben we meerdere malen contact gehad over de inhoud en uitstraling van de website.”

Sam Feringa Fysiotherapie Sam Feringa

“Wabblo heeft voor ons een zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke intranet omgeving gemaakt. En dat binnen een zeer korte tijd. Ook latere door ons gevraagde aanpassingen werden zondermeer doorgevoerd. Ook werd meegedacht en kwamen ze met waardevolle suggesties.”

Annemarie Atema NOM

“Zeer goed opgezet in een strakke en moderne vormgeving , ook voor de telefoon en tablet. Erg blij met de nieuwe website. Is ook goed door mijzelf bij te houden.”

Roelof Meijer Motorrijschool Fun On Wheels

We helpen ondernemers al meer dan 10 jaar

Meer informatie of even overleggen? Mail naar info@wabblo.nl

Go to Top