Logo laten ontwerpen

Wij ontwerpen prachtige & betaalbare logo’s

Logo laten ontwerpen

Het laten ontwerpen van een professioneel & pakkend logo is naast het laten maken van een website één van de beste investeringen voor je bedrijf of organisatie. Het logo komt immers op alle advertentiekanalen te staan. Laat je logo (her)ontwerpen en overleg je wensen met onze experts!

 Meerdere ontwerpen
Onderscheidend van concurrentie
 Inclusief beeldmerk

Logo pakketten

Kies een pakket dat bij je past

Pakket
'Nieuw logo'

175,-Eenmalig
  • 3 logo concepten
  • PNG, EPS & PDF
  • Favicon beeldmerk
  • Transparante achtergrond

Pakket
'Logo vernieuwen'

135,-eenmalig
  • 3 logo concepten
  • PNG, EPS & PDF
  • Favicon beeldmerk
  • Transparante achtergrond

Keuze uit 2 soorten logo-pakketten

We bieden twee soorten logo-pakketten aan. Heb je een compleet nieuw logo nodig voor je nieuwe bedrijf of organisatie? Of heb je al een logo en wil je deze graag weer eens vernieuwen in moderne stijl? Voor beide opties kunnen we je helpen.

€ 50,- korting bij afnemen websitepakket

Bij het afnemen van ons website pakket ontvang je €50,- korting op je logo. Maak kennis met onze ontwerpers en bespreek vrijblijvend je ideeën.

Ergens anders goedkoper?

We overtuigen je graag met ons aanbod. Ergens anders goedkoper? Laat je bij ons informeren over je andere aanbod om samen je uiteindelijke beslissing te nemen.

[cp_modal id="cp_id_85f3e"]Even overleggen >>[/cp_modal]

In 4 stappen je logo laten ontwerpen

1 Contact opnemen
Neem contact met ons op door middel van het offerte aanvraagformulier of contactformulier. Natuurlijk kun je ons ook even snel bellen op 085 060 6880.

2 Wensen bespreken
Samen met onze ontwerpers bespreek je de wensen voor het logo voor jouw bedrijf of organisatie.

3 Wij gaan aan de slag
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen van jouw logo. Je ontvangt van ons meerdere concepten en je kunt aangeven welk ontwerp, of een combinatie van bepaalde ontwerpen, je aanspreekt.

4 Je ontvangt ons logo-pakket per mail!
Het logo is klaar. Je ontvangt nu per mail het logo-pakket met alle bestanden. Klaar om te gebruiken voor al je marketingdoeleinden.

Wat onze klanten zeggen

“Wabblo is een serieuze professionele partij die goed en effectief meedenkt. Dit resulteert in een website die niet alleen qua lay-out passend is, maar ook qua techniek. Ik kan de samenwerking met Wabblo dan ook echt aanraden.”

Lionell Emanuelson Het Beleggen

“Wabblo heeft voor mij een persoonlijke website gerealiseerd die makkelijk zelf te beheren is. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de ontwikkelingsfase van de website hebben we meerdere malen contact gehad over de inhoud en uitstraling van de website.”

Sam Feringa Fysiotherapie Sam Feringa

“Wabblo heeft voor ons een zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke intranet omgeving gemaakt. En dat binnen een zeer korte tijd. Ook latere door ons gevraagde aanpassingen werden zondermeer doorgevoerd. Ook werd meegedacht en kwamen ze met waardevolle suggesties.”

Annemarie Atema NOM

“Zeer goed opgezet in een strakke en moderne vormgeving , ook voor de telefoon en tablet. Erg blij met de nieuwe website. Is ook goed door mijzelf bij te houden.”

Roelof Meijer Motorrijschool Fun On Wheels

We helpen ondernemers al meer dan 10 jaar

Meer informatie of even overleggen? Mail naar info@wabblo.nl