zoekmachine-optimalisatie

 

Een veelgestelde vraag: wat heeft mijn bedrijf aan zoekmachine optimalisatie? Het antwoord is simpel: je wordt anders niet of slecht gevonden op het internet. En laat dat nu net juist de bedoeling zijn.

 

Over zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie is het maken van een website die zowel gebruikers als de robots van zoekmachines begrijpen. De robots van zoekmachines gaan je pagina’s bij langs en kijken naar vele aspecten. Hoewel zoekmachines steeds geavanceerder zijn geworden, begrijpen ze een website nog steeds niet op dezelfde manier als een mens. SEO (Search Engine Optimization) helpt de robots van de zoekmachines erachter te komen waar elke pagina over gaat en hoe het door de gebruiker gebruikt kan worden.

Mijn website hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie is van groot belang voor je bedrijf. Bijna 90% van alle online bezoekers wordt bereikt door verschillende zoekmachines zoals Google. De huidige zoekmachines werken hetzelfde als het gebruik van een telefoonlijst, alleen dan op een veel grotere schaal. Bij het zoeken van een onderwerp zijn er duizenden bedrijven die je verschillende diensten willen aanbieden. Je website wordt wellicht moeilijk gevonden met zoveel regionale, nationale en zelfs internationale concurrenten. Dat is de reden waarom het gebruik van onze gespecialiseerde zoekmachine optimalisatie technieken het verschil kunnen maken. Zo kunnen we de dagelijkse bezoekers laten groeien en je laten winnen van je concurrentie in de zoekresultaten. Het begint allemaal met een goed werkende, professionele website.