Clicky

Wij zijn Wabblo

Wij zijn Wabblo

Webdesignbureau Wabblo uit Groningen

Wabblo is een perfect webdesignbureau als je op zoek bent naar een nieuwe website voor je onderneming. Wij zijn gevestigd in Groningen en helpen je graag bij het online gaan van je onderneming of het verbeteren van je bestaande website. Dit doen wij telefonisch en via e-mail. Afhankelijk van de eisen en wensen van je website is een fysieke afspraak maken bij ons vaak niet nodig!

Websites door heel Nederland

Wij ontwikkelen websites door heel Nederland. Zo zijn wij niet alleen actief in Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Met onze handige aanpak zetten wij websites binnen no-time online.

Hoe wij te werk gaan

  1. Je hebt telefonisch contact met ons opgenomen of online een offerte aanvraag verstuurd. We nemen contact met je op en bespreken de wensen voor je nieuwe website. Daarbij denken we actief mee om een succes te maken van je onderneming.
  2. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een offerte voor je op die je rustig kunt doornemen en met ons kunt bespreken. Omdat wij een offerte opstellen die past bij je budget, is dit vaak een interessant aanbod.
  3. Vervolgens gaan wij aan de slag met je website en ondertussen kun je teksten en eventueel andere media (foto’s/video’s) voor je website met ons delen. Het schrijven van teksten kun je ook door een van onze tekstschrijvers laten uitbesteden.
  4. Wanneer je website gereed is om live te gaan, krijg je van ons een volledige uitleg over het beheer van je website. Je kunt dan eenvoudig de inhoud van je website zelf aanpassen.

En het onderhoud van mijn website?

Wij begrijpen dat het wel zo prettig is om het onderhoud uit te besteden. Op deze manier voorkom je dat hackers en virussen je website binnendringen. Voor een betaalbaar jaarlijks bedrag onderhouden wij je website. Dit omvat:

  • Het updaten van (betaal)modules en systeemversie van WordPress (gaat in samenhang met update vormgeving, verouderde scripts etc.),
  • Beveiliging website
  • Algehele controle website
  • Zoekmachine optimalisatie check

Onze locatie

Gevestigd in Groningen

Winschoterdiep 45
9724GJ  Groningen
Nederland
Telefoon: 085 060 6880