Wij zijn Wabblo

Slimme Online Marketing Specialisten uit het Noorden

Online Marketing- & Webdesignbureau Wabblo

Wabblo is een perfect webdesignbureau als je op zoek bent naar een nieuwe website voor je onderneming. Wij zijn gevestigd in Groningen en helpen je graag bij het online gaan van je onderneming of het verbeteren van je bestaande website. Dit doen wij telefonisch en via e-mail. Afhankelijk van de eisen en wensen van je website is een fysieke afspraak maken bij ons vaak niet nodig!

Onze succesvolle werkwijze

  1. Je hebt online, telefonisch of door het aanvragen van een offerte contact met ons opgenomen. We nemen contact met je op en bespreken de wensen voor bijvoorbeeld je nieuwe website of webshop. Daarbij denken we actief mee om een succes te maken van je onderneming.
  2. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een offerte voor je op die je rustig kunt doornemen en met ons kunt bespreken. Omdat de kosten voor je website transparant op onze website staan kom je niet voor verrassingen te staan.
  3. Vervolgens gaan wij aan de slag met je opdracht en ondertussen kun je teksten en eventueel andere media (foto’s/video’s) aanleveren. Het schrijven van teksten kun je ook door een van onze tekstschrijvers laten uitbesteden.
  4. Wanneer je website klaar is om live te gaan, krijg je van ons een volledige uitleg over het beheer van je website. Je kunt dan eenvoudig de inhoud van je website zelf aanpassen.
  5. Je website staat live. Nu zou je wel eens een Google Adwords campagne willen uitproberen. Dit verzorgen we graag voor je bedrijf. Vanaf slechts €50,- per maand beheren we je Google Adwords campagne.

Actief in heel Nederland

Wij ontwikkelen websites door heel Nederland. Zo zijn wij niet alleen actief in Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Met onze handige aanpak zetten wij websites binnen no-time online.

Alle zaken direct inbegrepen – Onderhoud, support & doorontwikkeling

Wij begrijpen dat het wel zo prettig is om alle zaken voor je website of webshop bij een partij onder te brengen. Een factuur voor alle zaken die te maken hebben met je website of webshop. Voor een betaalbaar maandelijks bedrag het onderhoud van je website geregeld.

  • Wij blijven je website doorontwikkelen
  • Onderhoud wordt volledig uitgevoerd
  • Geen gedoe met je website

Meer informatie of even overleggen? Mail naar info@wabblo.nl