Door middel van een aantal slimme manieren kun je met je bedrijf meer halen uit je Social Media kanalen.

1. Maak een Facebook bedrijfspagina

Gebruik de Facebook bedrijfspagina om je doelgroep te bereiken. Dit kun je doen door vrienden uit te nodigen om je bedrijfspagina ‘leuk te vinden’ en vervolgens te vragen om de bedrijfspagina te delen. Wees actief op je bedrijfspagina en laat mensen weten wat je van plan bent.

2. Maak een Twitter-account aan

Dit wordt zeker aangeraden. Volg bedrijven die in je branche zitten en volg vervolgens personen en bedrijven waar je geïnteresseerd in bent. Zij zullen zien dat je interessante en nuttige informatie ’tweet’ en originele inhoud over je bedrijf schrijft.

3. Begin een bedrijfsblog

Schrijf iedere week of maand een blog over wat je interesseert, gerelateerd aan je bedrijf. Een goed voorbeeld is een website van een klant van ons: Minaro. Een webwinkel waarbij ook relevante (en persoonlijke) nieuwsberichten worden geplaatst. Het helpt om je positities in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te verhogen als je met regelmaat een bericht te plaatst. Bijkomstig voordeel is dat je direct beter zal opvallen je vakgebied.

4. Koppel je Social Media accounts

Bespaar tijd en geld door slim met Social Media om te gaan. Gebruik diensten als:

Deze diensten bestaan niet voor niets, dit verhoogt je productiviteit. Alle Social Media accounts van je bedrijf kun je eenvoudig beheren met één programma.

Handige Social Media tips

Test welke Social Media kanalen het beste bij je bedrijf passen. Facebook is een goed platform om hiermee te beginnen. Vraag je omgeving om vrienden uit te nodigen voor je pagina en houd ze vervolgens up-to-date met berichten.

[raw]

Door middel van een aantal slimme manieren kunt u uw bedrijf optimaliseren voor Social Media.
Wabblo
5 based on 103 reviews
[/raw]