Teksten laten schrijven

Wij schrijven succesvolle & betaalbare teksten voor jouw bedrijf

✎ Website teksten laten schrijven

Al meer dan 7 jaar maken wij betrouwbare, responsive websites voor laptops, desktops en mobiele apparaten. Om je merk stevig in de markt te zetten en je website of webshop hoog te laten positioneren in de zoekmachines, heb je echter nog iets anders nodig: aantrekkelijke content van hoge kwaliteit.

 De stijl die je voor ogen hebt
Zoekmachine vriendelijk webteksten (SEO)
 Inclusief proeftekst
Erg geschikt voor webshops

Tekst pakketten

Kies een pakket dat bij je past

Pakket
'Website'

Al vanaf €60,-Meerdere pagina's
 • 1200 woorden (verspreide teksten)
 • Unieke teksten (plagiaat check)
 • Trefwoorden check
 • Compleet in gewenste stijl
 • Inclusief interview
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
 • € 0,05 per woord

Pakket
'Webshop'

Al vanaf €60,-Meerdere pagina's
 • 1200 woorden (verspreide teksten)
 • Unieke teksten (plagiaat check)
 • Trefwoorden check
 • Compleet in gewenste stijl
 • Inclusief interview
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
 • € 0,05 per woord

Pakket
'Maatwerk'

In overlegAlles mogelijk
 • Aantal in overleg
 • Unieke teksten (plagiaat check)
 • Trefwoorden check
 • Compleet in gewenste stijl
 • Inclusief interview
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Keuze uit Website of Webshop pakket

Je kunt kiezen uit 2 verschillende pakketten, een specifiek voor websites en een specifiek voor webshops. Voor webshops geldt dat de teksten vaak voor producten geschreven dienen te worden.

Pakkende & overtuigende webteksten

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van content writing & SEO teksten schrijven. Je teksten worden in goede orde aangeleverd en wekken interesse bij je doelgroep.

Ergens anders goedkoper?

Graag overtuigen we je met ons aanbod. Ergens anders goedkoper? Laat je bij ons informeren over je andere aanbod om samen je uiteindelijke beslissing te nemen.

[php snippet = 9]

[cp_modal id="cp_id_6509d"]Even overleggen >>[/cp_modal]

In 4 stappen je teksten geleverd

1 Contact opnemen
Neem contact met ons op door middel van het offerte aanvraagformulier of contactformulier. Natuurlijk kun je ons ook even snel bellen op 085 060 6880.

2 Wensen bespreken
Samen met een van onze freelance & SEO-tekstschrijvers bespreek je alle wensen voor je teksten. Daarnaast sturen we je een document op om je stijl door te geven.

3 Kort interview
Het stijldocument bespreken we met behulp van een interview. Daarnaast zetten we een deadline vast en overleggen we eventuele andere zaken. Indien gewenst kun je een eerste proeftekst van ons ontvangen.

4 Je teksten zijn klaar!
De teksten voor je website of webshop worden per mail naar je verstuurd. Klaar om ze op je website te plaatsen. Neem je een website bij ons af? Dan plaatsen wij de teksten gratis!

Succesvolle teksten voor je website of webshop

Je eigen stijl

De teksten van onze tekstschrijvers sluiten volledig aan bij het profiel van je bedrijf of organisatie. Vooraf heb je een goed gesprek met de schrijver en worden je wensen op papier vastgelegd. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld van je doelgroep en je ‘tone of voice’.

 Profiel van je bedrijf of organisatie
 Interview met onze tekstschrijver
 Alle wensen worden besproken

Talloze soorten content

Of het nu gaat over de inrichting van je website, het bijhouden van een blog of het schrijven van een e-book, voor alle soorten teksten kun je bij ons terecht.

 Ook geschikt voor blogs
 E-books nakijken of (her)schrijven
 Wij denken altijd mee

Webshop teksten specialist

Webshops bieden vaak honderden artikelen aan, waarvan de verschillen niet altijd even duidelijk zijn. Een goede tekst zorgt dat klanten snel het product kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn en benadrukt de kracht van je assortiment.

 Geen duplicate content meer voor producten
 Hogere posities in zoekmachines
 Laat je webshop uitlichten met mooie teksten

Zoekmachine vriendelijk (SEO) teksten

Het is belangrijk dat je snel gevonden wordt op het internet. Goede content speelt daarbij een cruciale rol. Al onze teksten kunnen daarom zoekmachine vriendelijk worden geschreven, zodat ze voldoen aan een moderne SEO-standaard. Hierbij kun je denken aan short- en long tail zoekwoorden, correcte opmaak, focus op de context en nadruk op leesbaarheid.

 Geschikte trefwoorden analyse
 Short- & long tail zoekwoorden
 Perfecte opmaak & leesbare content

Wij schrijven teksten door heel Nederland

Tekstschrijver inhuren?

Zoek je een tekstschrijver in Groningen, Utrecht, Breda, Amsterdam of Rotterdam? Onze freelance- & SEO tekstschrijvers werken door heel Nederland. Het maakt bij ons niet uit of je uit Den Haag, Amersfoort, Assen, Apeldoorn of Alkmaar komt.

Het telefonische interview

Dit komt omdat wij simpelweg met een telefonisch interview in combinatie met een stijldocument werken. Hierbij is een fysieke afspraak vaak niet nodig en bespaard het jouw bedrijf of organisatie tijd en geld.

[cp_modal id="cp_id_6509d"]Interview plannen >>[/cp_modal]

Wat onze klanten zeggen

“Wabblo is een serieuze professionele partij die goed en effectief meedenkt. Dit resulteert in een website die niet alleen qua lay-out passend is, maar ook qua techniek. Ik kan de samenwerking met Wabblo dan ook echt aanraden.”

Lionell Emanuelson Het Beleggen

“Wabblo heeft voor mij een persoonlijke website gerealiseerd die makkelijk zelf te beheren is. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de ontwikkelingsfase van de website hebben we meerdere malen contact gehad over de inhoud en uitstraling van de website.”

Sam Feringa Fysiotherapie Sam Feringa

“Wabblo heeft voor ons een zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke intranet omgeving gemaakt. En dat binnen een zeer korte tijd. Ook latere door ons gevraagde aanpassingen werden zondermeer doorgevoerd. Ook werd meegedacht en kwamen ze met waardevolle suggesties.”

Annemarie Atema NOM

“Zeer goed opgezet in een strakke en moderne vormgeving , ook voor de telefoon en tablet. Erg blij met de nieuwe website. Is ook goed door mijzelf bij te houden.”

Roelof Meijer Motorrijschool Fun On Wheels

We helpen ondernemers al meer dan 10 jaar

Meer informatie of even overleggen? Mail naar info@wabblo.nl