Freelance- & SEO tekstschrijvers

Onze tekstschrijvers schrijven perfecte teksten voor jouw bedrijf of organisatie

✎ Professionele teksten door een tekstschrijver

Een goede zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak begint met professionele teksten voor je website of webshop. Laat deze teksten schrijven door een tekstschrijver. Misschien denk je nu: Maar een tekstschrijver kent mijn bedrijf of organisatie toch niet? Nog niet! Na onze handige aanpak met telefonisch interview schrijft onze tekstschrijver perfecte teksten voor je onderneming.

 De stijl die je voor ogen hebt
Zoekmachine vriendelijk webteksten (SEO)
 Inclusief proeftekst
SEO- & Freelance tekstschrijvers

SEO- & Freelance tekstschrijvers – De perfecte combinatie!

SEO-tekstschrijvers

Vanzelfsprekend wil je met je bedrijf goede posities innemen in de zoekmachines. De juiste teksten met bijbehorende trefwoorden zijn van groot belang voor goede vindbaarheid. Vaak schrijven (kleine) bedrijven of organisaties zelf ‘wel even’ de teksten en verwachten daarmee goed gevonden te worden. Helaas werkt het niet op deze manier en zit er veel meer achter. Met een eenmalige investering in een SEO-tekstschrijver los je dit probleem direct op. Laat Google vervolgens maar je website indexeren!

 Betere vindbaarheid in zoekmachines
 Win van je concurrentie
 De juiste SEO-tekstschrijver

Freelance tekstschrijvers

Ook voor het bespreken van freelance tekstschrijver mogelijkheden kun je bij ons terecht. Jouw wensen worden in alle teksten doorgevoerd. De stijl, de doelgroep en de manier van aanspreken van deze doelgroep. Bij ons ga je geen vaste contracten met onze tekstschrijvers, maar is het geheel freelance en dus zonder vaste overeenkomst. Je geeft ons simpelweg een opdracht als er nieuwe teksten geschreven kunnen worden of als je teksten wilt laten vernieuwen. Onze freelance tekstschrijvers ontzorgen je volledig!

 Freelance tekstschrijver mogelijkheden
 Specifieke wensen
 Wij denken altijd mee

In 4 stappen je teksten geleverd

1 Contact opnemen
Neem contact met ons op door middel van het offerte aanvraagformulier of contactformulier. Natuurlijk kun je ons ook even snel bellen op 085 060 6880.

2 Wensen bespreken
Je komt in contact met onze tekstschrijver en samen bespreken jullie alle wensen. Met ons stijldocument kun je je voorbereiden op het telefonische interview.

3 Kort interview
Er vind nu een kort interview met onze freelance tekstschrijver plaats. We bespreken alle zaken voor je teksten en stellen een deadline voor de oplevering.

4 Je teksten zijn klaar!
De teksten voor je website of webshop worden per mail naar je verstuurd. Klaar om ze op je website te plaatsen. Neem je een website bij ons af? Dan plaatsen wij de teksten gratis!

Tekst pakketten

Kies een pakket dat bij je past

Pakket
'Website'

Al vanaf €60,-Meerdere pagina's
 • 1200 woorden (verspreide teksten)
 • Unieke teksten (plagiaat check)
 • Trefwoorden check
 • Compleet in gewenste stijl
 • Inclusief interview
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
 • € 0,05 per woord

Pakket
'Webshop'

Al vanaf €60,-Meerdere pagina's
 • 1200 woorden (verspreide teksten)
 • Unieke teksten (plagiaat check)
 • Trefwoorden check
 • Compleet in gewenste stijl
 • Inclusief interview
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
 • € 0,05 per woord

Pakket
'Maatwerk'

In overlegAlles mogelijk
 • Aantal in overleg
 • Unieke teksten (plagiaat check)
 • Trefwoorden check
 • Compleet in gewenste stijl
 • Inclusief interview
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Keuze uit het Website of Webshop teksten pakket

Je kunt kiezen uit 2 verschillende pakketten, een specifiek voor websites en een specifiek voor webshops. Voor webshops geldt dat de teksten vaak voor producten geschreven dienen te worden.

Een tekstschrijver mét kennis

Onze tekstschrijvers doen zelfstandig extra kennis op over de specifieke onderwerpen of branches waarin je bedrijf zich bevindt. Hier betaal je helemaal niks extra’s voor!

Een zeer concurrerende prijs

Door onze slimme aanpak kunnen we kwalitatief goede teksten schrijven tegen een concurrerende prijs. Even vrijblijvend overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onze tekstschrijvers komen graag met je in contact!

(4.5 o.b.v. 43 beoordelingen)
Even overleggen >>

Ontvang onze offerte voor het laten schrijven van teksten per mail

Ontvang binnen 24 uur onze webteksten offerte per mail. Helemaal gratis.
Binnen 24 uur onze offerte in je mailbox
Ontvang offerte >>
close-link

Wat onze klanten zeggen

“Wabblo is een serieuze professionele partij die goed en effectief meedenkt. Dit resulteert in een website die niet alleen qua lay-out passend is, maar ook qua techniek. Ik kan de samenwerking met Wabblo dan ook echt aanraden.”

Lionell Emanuelson Het Beleggen

“Wabblo heeft voor mij een persoonlijke website gerealiseerd die makkelijk zelf te beheren is. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de ontwikkelingsfase van de website hebben we meerdere malen contact gehad over de inhoud en uitstraling van de website.”

Sam Feringa Fysiotherapie Sam Feringa

“Wabblo heeft voor ons een zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke intranet omgeving gemaakt. En dat binnen een zeer korte tijd. Ook latere door ons gevraagde aanpassingen werden zondermeer doorgevoerd. Ook werd meegedacht en kwamen ze met waardevolle suggesties.”

Annemarie Atema NOM

“Zeer goed opgezet in een strakke en moderne vormgeving , ook voor de telefoon en tablet. Erg blij met de nieuwe website. Is ook goed door mijzelf bij te houden.”

Roelof Meijer Motorrijschool Fun On Wheels

We helpen ondernemers al meer dan 7 jaar

Meer informatie of even overleggen? Mail naar info@wabblo.nl