Webshop laten maken

Wij maken & onderhouden je webshop!

All-in-one webshop laten maken

Je wilt een webshop laten maken? Of wil je graag naast je website ook producten kunnen verkopen in een webshop, maar op dezelfde website? Wij maken webshops die je eenvoudig zelf kunt beheren. Wij beschikken over de juiste specialiteiten om voor jou een betaalbare webshop te ontwikkelen. Waar andere webdesignbureaus ophouden, gaan wij door; we blijven je webshop onderhouden en doorontwikkelen! Wij regelen alles voor je.

 Ontwerp geheel naar wens laten maken
Zoekmachine vriendelijk (SEO)
Supersnelle Hosting & Domeinnaam
Inclusief betaalmogelijkheden & webshop beheer

Meer info

Bel ons om te overleggen over een webshop:
085 060 6880

In 4 stappen je webshop online

[php snippet=11]

1 Contact opnemen
Neem contact met ons op door middel van het offerte aanvraagformulier of contactformulier. Natuurlijk kun je ons ook even snel bellen op 085 060 6880.

2 Wensen bespreken
We bespreken de wensen voor je webshop en maken een passende offerte voor al je wensen.

3 Webshop in ontwikkeling
We gaan met je webshop aan de slag. Tegelijkertijd houden we je goed op de hoogte en ontvang je een testlink om de ontwikkeling van je webshop te volgen.

4 Online!
Het is zover, je webshop is live. Laat de bestellingen maar komen!

Webshop op maat

We ontwikkelen webshops volledig op maat. Op zoek naar een webshopbouwer voor een simpele webshop? Of juist een complexere webshop voor je nieuwe idee? Bij ons kun je vertrouwelijk je ideeën bespreken. We hanteren geen vaste prijzen voor webshops. Op basis van het eerste gesprek kunnen we offerte op maat opstellen.

Webshop onderhoud

Het onderhoud van de webshop kan ook door ons worden uitgevoerd. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste technieken en standaarden.

Ergens anders goedkoper?

We overtuigen je graag met ons aanbod. Ergens anders goedkoper? Laat je bij ons informeren over je andere aanbod om samen je uiteindelijke beslissing te nemen.

Hier zijn wij trots op

[php snippet=9]

[cp_modal id="cp_id_7eadb"]Even overleggen >>[/cp_modal]

Alle benodigdheden voor een succesvolle webshop

Webshopbeheer

Het beheren van bestellingen was nog nooit zo eenvoudig. Met ons webshop dashboard zie je in een oogopslag alle bestellingen. Je kunt vervolgens een bestelling bewerken of bekijken. Je vindt hier bestelgegevens en/of notities van de klant. De verzendlabel is hier ook direct aangemaakt. Verder heb je inzicht in de omzet van je webshop en kun je rapportages direct in zien.

 Webshop eenvoudig te beheren
 Rapportages van je webshop
 Direct bestelgegevens in zien

Betaalmogelijkheden

We durven te zeggen dat we vrijwel alle betaalmogelijkheden aanbieden. Laat je webshop bijvoorbeeld gebruik maken van iDEAL, Mastercard, PayPal, achteraf betalen, Cadeaukaarten, Bitcoin, SOFORT banking, American Express en Visa. Of kies juist voor 2 betaalmogelijkheden.

 Lage kosten per transactie
 Servicekosten voor transactiekosten mogelijk
 Betaling achteraf mogelijk
 Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse uitbetalingen

Productbeheer

Je eigen webshop, maar dan ook écht je eigen. Je beheert alles en je hebt de volledige controle over je webwinkel. Biedt producten in verschillende maten en prijsklassen aan, of kies voor het verkopen van digitale goederen & downloads.

 Kies voor verschillende productvariaties & prijsklassen
 Digitale goederen zoals downloads (e-books) verkopen mogelijk
 Eenvoudig voorraad beheren
 Kortingbonnen of aanbiedingen eenvoudig in te stellen

Verzending

Gratis verzending boven een bepaald bedrag, of altijd gratis verzending? Pas het eenvoudig aan. Stel specifieke landen in om je producten heen te versturen of kies alleen voor Nederland. Koppelingen met DHL of PostNL nodig & direct verzendlabels printen? Het zit er allemaal bij in! Producten retourneren? Met één druk op de knop geregeld.

 Verzending boven bepaald bedrag gratis module
 Allerlei productvariaties mogelijk
 Automatisch verzendlabels genereren
 Eenvoudig retourproces

Wat onze klanten zeggen

“Wabblo is een serieuze professionele partij die goed en effectief meedenkt. Dit resulteert in een website die niet alleen qua lay-out passend is, maar ook qua techniek. Ik kan de samenwerking met Wabblo dan ook echt aanraden.”

Lionell Emanuelson Het Beleggen

“Wabblo heeft voor mij een persoonlijke website gerealiseerd die makkelijk zelf te beheren is. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de ontwikkelingsfase van de website hebben we meerdere malen contact gehad over de inhoud en uitstraling van de website.”

Sam Feringa Fysiotherapie Sam Feringa

“Wabblo heeft voor ons een zeer gebruikersvriendelijke en overzichtelijke intranet omgeving gemaakt. En dat binnen een zeer korte tijd. Ook latere door ons gevraagde aanpassingen werden zondermeer doorgevoerd. Ook werd meegedacht en kwamen ze met waardevolle suggesties.”

Annemarie Atema NOM

“Zeer goed opgezet in een strakke en moderne vormgeving , ook voor de telefoon en tablet. Erg blij met de nieuwe website. Is ook goed door mijzelf bij te houden.”

Roelof Meijer Motorrijschool Fun On Wheels

We helpen ondernemers al meer dan 10 jaar

Meer informatie of even overleggen? Mail naar info@wabblo.nl