Met je WordPress website hoop je natuurlijk zoveel mogelijk klanten te trekken. Goede vindbaarheid in zoekmachines is hierbij essentieel. Hoe sneller de webpagina laadt, hoe beter de zogenoemde ‘Search Engine Optimization’, of SEO. Met onze nieuwe dienst zorgen wij ervoor dat de snelheid van je WordPress website sterk verbeterd. Je website of webshop kan al tot twee keer zo snel laden.

Waarom is paginasnelheid zo belangrijk?

Bezoekers van een website rekenen er tegenwoordig op dat een pagina snel laadt. Hoeveel invloed dit kan hebben op een bedrijf, merkten twee van ’s werelds grootste bedrijven jaren geleden al. Volgens Shalom (2008) steeg de omzet van Amazon met 1% voor elke verbetering van 100 milliseconden in laadtijd. Datzelfde gold voor Walmart, waarbij de conversies stegen met 2% bij elke seconde in verbetering van paginasnelheid.

Is een website traag, dan haakt de websitebezoeker snel af, zelfs wanneer overige SEO-onderdelen wel optimaal zijn. Verder is de paginasnelheid van invloed op de ranking in een zoekmachine. Zo beloont een grote zoekmachine als Google websites met een betere laadsnelheid vaak ook met een hogere ranking. Staat je bedrijf vervolgens hoger in de zoekresultaten? Dan zal dit tot grotere bezoekersaantallen leiden.

Hoe wij je website sneller laten laden?

Dat wordt uitgevoerd met behulp van een aantal onderdelen:

  • Het installeren en opzetten van optimalisaties waarmee de laadtijd wordt verbeterd;
  • Het comprimeren en verkleinen van alle afbeeldingen, zodat de website sneller laadt;
  • Het verbeteren van de database zodat geen gegevens meer worden opgeslagen die de pagina onnodig trager maken;
  • CloudFlare installeren en opzetten. Hiermee wordt spamverkeer tegengehouden, maar tegelijkertijd wordt ook de snelheid van je website verhoogd;

Vervolgens ontvang je een rapport waarmee de paginasnelheid voor en na de werkzaamheden kan worden vergeleken. Op deze manier krijg je een goed beeld van de effectiviteit van de optimalisatie.

Gedetailleerder informatie? Lees onze dienstpagina: WordPress paginasnelheid verbeteren

Ga direct aan de slag

Ben je op zoek naar een verbetering van de paginasnelheid van je WordPress website en daarmee een hogere ranking in de zoekmachines? Dan voeren wij deze dienst graag bij jouw WordPress website uit! Voor een vaste prijs van €138,- zorgen wij ervoor dat de snelheid van je website sterk wordt verbeterd.